Meni

Kupovina i implementacija

Vi ne birate samo poslovni softver , već birate dugoročnog partnera, koji razume kakve potrebe imate i kome možete verovati.

Koraci za kupovinu i ugradnju sistema:

1.UPIT I PREZENTACIJA

Zahtev za besplatnu konsultaciju i prezentaciju. Pošaljite nam upit iz kontakt forme kako biste nas kontaktirali i zakazali termin. Posetićemo vas ili ćemo napraviti prezentaciju i konsultaciju onlajn.

2. PRIPREMA PONUDE

Dogovaranje individualne cene i male mesečne pretplate. Pripremanje i dogovaranje cene u skladu sa potrebama vašeg poslovanja.

3. IMPLEMENTACIJA I OBUKA

Projekat implementacija do efikasnog samostalnog rada je maksimalno 14 dana. Pojednostavljena funkcionalnost pruža mogućnost brze obuke ključnih korisnika za rad sa standardnom funkcionalnošću softvera u roku od 4-5 radnih sati.

Vi ne birate samo poslovni softver , već birate dugoročnog partnera, koji razume kakve potrebe imate i kome možete verovati.

Birajući nas vi dobijate:

Stručnu analizu

Stručnu analizu poslovnih procesa u preduzeću i načini njihovog ponovnog kreiranja u sistemu upravljanja.

Podešavanje i prilagođavanje sistema

Podešavanje sistema upravljanja transportom TMS i ako je potrebno, proširivanje standardne funkcionalnosti dodatnim modulima, koji odražavaju vaše specifične poslovne procese.

Obuka korisnika

Obuka svih ključnih korisnika za rad sa potpunim mogućnostima sistema i pomoć u početnim fazama rada.

Korporativni identitet

Ugrađivanje logotipa, brenda i korporativnog identiteta u štampane forme sistema.

KONTINUITET PROCESA RADA

Prelazak na rad sa novim sistemom upravljanja transportom TMS ne zaustavljajući glavne aktivnosti preduzeća - uključujući migraciju/ importovanje/ podataka, neophodnih za uspešno pokretanje sistema

Korporativni identitet

Ugrađivanje logotipa, brenda i korporativnog identiteta u štampane forme sistema. Pouzdano upravljanje projektom Prilikom kupovine softvera dobijate kompletnu projektnu dokumentaciju. Imaćete garanciju za kvalitet implementacije za svaku aktivnost, stadijum i fazu projekta. Dobijate pouzdanog dugoročnog partnera koji će vam pomoći da izvučete maksimum vrednosti vaše investicije.

Birajući nas vi dobijate:

TMS sistem upravljanja transportom

TMS sistem upravljanja transportom

Zatraži demo

PREUZMITE APLIKACIJU

Preuzmite našu aplikaciju i uživajte u najboljoj usluzi TransportOrganizer

Get it on Google PlayApple Store